Over ons

We kunnen op elkaar rekenen


Het bieden van goede dagbesteding met de nadruk op talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. We willen als stichting graag net iets extra’s doen voor het talentencentrum Plug-in@work. Een talentencentrum is veel meer dan bezigheidstherapie. Het gaat om het uiteindelijke doel: participeren in de maatschappij. De deelnemers mogen tot bloei komen en hun talenten ontdekken en inzetten.

Wij hebben vrijwilligers die daarbij op basis van hun eigen talenten willen helpen. Hierbij is het belangrijk om een goed onderscheid te maken tussen de werknemers van Plug-in@work en de vrijwilligers die een overeenkomst hebben met onze stichting Plug-in@support. Wij sluiten overeenkomsten af met onze vrijwilligers. Duidelijkheid is belangrijk. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Van elkaar willen we weten waarop we wel en niet kunnen rekenen. Zo weten we waar we aan toe zijn.
Onkosten die de vrijwilligers maken willen we graag vergoeden. Voor de onkosten doen we een beroep op onze donateurs. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde vrijwilligers een toegevoegde waarde hebben voor de jongeren die worden begeleid in het talentencentrum. De vrijwilligers hebben oog voor talenten; bij zichzelf en bij anderen.